Renovering Bandhagen

Bygg & Markservice i Sverige AB

Dags för renovering i Bandhagen? Kontakta då oss! Vi är ditt självklara val av firma när det väl är dags att anlita en byggfirma i Bandhagen med omnejd.

Välkommen till oss!

Kunniga inom renovering i Bandhagen

Tänker du på renovering i Bandhagen? Renovering är en viktig process som kan ge nytt liv åt ditt hem eller ditt företag. Det kan handla om allt från mindre uppgraderingar till större projekt som totalrenoveringar. Renovering kan också innebära att man förbättrar funktionaliteten och ökar värdet på fastigheten.

Vi på Bygg & Markservice i Sverige AB har lång erfarenhet av renovering av olika slag, inklusive badrumsrenovering, husrenovering och köksrenovering. Teamet tar hand om hela processen från planering till färdigställande, och använder endast högkvalitativa material för att säkerställa att arbetet utförs med högsta standard.

Vi förstår att en renovering kan vara en stor investering och arbetar därför hårt för att hålla kostnaderna nere utan att göra avkall på kvaliteten. Vi har ett nära samarbete med våra kunder för att säkerställa att alla deras behov och önskemål tillgodoses.

Kontakta Bygg & Markservice i Sverige AB idag för att få hjälp med din renovering i Bandhagen med omnejd. Teamet står redo att hjälpa dig att förverkliga dina planer!

Kontakt

Nyttja ROT-avdraget

När du behöver renovering i Bandhagen

Visste du om att du kan nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för renovering i Bandhagen? ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger dig möjlighet att dra av upp till 30% av arbetskostnaden, dock som högst 50 000 kr per år och person. Om du vill veta mer om ROT-avdraget kan du antingen höra av dig till oss eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Anlita vårt team, så löser vi alla dina bygg och renoveringsdrömmar, enkelt och smidigt! Vi ser till att inte bara leverera snygga byggtjänster, men även byggtjänster som kommer att hålla sig i toppform i flera år. Genom att fokusera på högkvalitativa material och effektiva metoder så kommer dina byggdrömmar förverkligas, samt vara funktionella och hållbara. Vårt team ser till att arbeta med precision och omsorg, så att du som kund ska bli så nöjd och glad som möjligt. Kontakta oss för en hållbar renovering som kombineras med stil. 

Hållbar renovering i Bandhagen!

Våra tjänster

Markarbeten

Vi är experter inom markarbeten i Bandhagen med alla nödvändiga maskiner och specialverktyg för att säkerställa bästa möjliga arbete. Vi håller en nära kontakt med dig som kund och planerar noggrant för att uppnå de önskade resultaten. Vår högklassiga tjänst och personliga approach sätter dig som kund i första hand. Givetvis anpassar vi oss efter dina individuella behov och önskemål, oavsett om du är privatperson eller företag. Kontakta oss för att diskutera dina markarbeten, vi är redo att hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

Dränering

Letar du efter hjälp med dränering i närheten av Bandhagen? Då är vi det perfekta valet för dig! Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda noggrann och ordentlig dränering i hela Storstockholm till förmånliga priser. Vi utför fuktskydd av källarväggar och värmeisolering för att skydda ditt hus mot fukt. En effektiv dränering ger även ett bättre inomhusklimat och lägre uppvärmningskostnader. Givetvis använder vi de senaste metoderna och teknikerna för att garantera högsta möjliga kvalitet på din dränering.

Nybyggnation

Bygg & Markservice i Sverige AB är ett professionellt bygg- och renoveringsföretag som hjälper dig med allt inom renovering och nybyggnation. Vi garanterar att arbetet utförs noggrant, tidseffektivt och med högsta kvalitet. Vi använder alltid professionell utrustning och hjälper dig att välja det bästa materialet för ditt projekt. Som pålitligt byggföretag i Stockholm och dess omgivningar, strävar vi alltid efter att uppnå högsta kundnöjdhet och kvalitet. Så gör ett bra val och kontakta oss för din nybyggnation i Bandhagen!

Renovering

Har det blivit dags för en renovering? Då kan du vända dig till oss! Vi har stor erfarenhet av högkvalitativa renoveringar för privatpersoner i hela Stockholmsområdet och använder oss av de redskap, material och specialutrustning som krävs för att uppnå bästa möjliga resultat. Givetvis ger vi förslag på material och utförande för att uppnå den önskade stilen. Kontakta oss idag för professionell hjälp med din renovering i Bandhagen. Vi arbetar nära med dig som kund för att uppfylla dina individuella behov och önskemål.
Pålitliga medarbetare för markarbeten, dränering, nybyggnation och badrumsrenovering

Om oss på bygg & MArkservice i Sverige AB

Bygg & Markservice i Sverige AB är din perfekta partner för renovering i Bandhagen och Storstockholm. Vi är specialiserade på dränering, mark- och anläggningsarbeten, total husrenovering och renovering för både företagskunder och privatpersoner. Självklart erbjuder vi högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser och tar oss an allt från små projekt till stora totalentreprenader.

Vi har utvecklat effektiva arbetsmetoder för att säkerställa högsta kvalitet på våra tjänster och våra välutbildade medarbetare använder det mest lämpliga verktyget för att uppnå bästa resultat. Kontakta oss för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar. Anlita Bygg & Mark Service i Sverige AB för garanterad kvalitet och bästa resultat.

Renovering i bandhagen med omnejd

Bygg & Markservice i Sverige AB är ett pålitligt företag med bas i Bandhagen, Stockholm. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra högkvalitativa bygg- och renoveringstjänster till kunder i hela Stockholmsområdet.

KONTAKTA OSS för renovering i Bandhagen

Har du några frågor eller funderingar kring renovering i Bandhagen? Tveka då inte att höra av dig till oss så återkommer vi så snart vi kan!

Ring

073 - 920 52 44

Mail

via formulär

Öppettider

Mån - Fre: 9:00 - 17:00