Nybyggnation Bandhagen

Bygg & Markservice i Sverige AB

Ditt självklara val av firma när du behöver hjälp med nybyggnation i Bandhagen med omnejd.

Nybyggnation i Bandhagen

Vi på Bygg & Markservice i Sverige AB är experter på total- och utförandeentreprenader i nära samarbete med beställare. Vårt team i Bandhagen har omfattande erfarenhet av att utföra nybyggnation av en mängd olika byggnader, från villor och radhus till kontor och industrifastigheter.

Vi utför också alla typer av ombyggnationer, och är stolta över att vara en del av skapandet av våra kunders visioner. När vi utför våra entreprenader är det normalt att våra kunder vill att vi samordnar hela entreprenaden ur kvalitets- och arbetsmiljösynpunkt. Vi samarbetar med en rad duktiga underentreprenörer för att säkerställa att våra ombyggnadsprojekt genomförs på ett effektivt och professionellt sätt.

Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar på varje projekt som vi genomför. Vi är engagerade i att ge högsta möjliga kvalitet och service och att skapa en relation med våra kunder som bygger på öppenhet och förtroende. Så om du letar efter en erfaren entreprenör för din nybyggnation i närheten av Bandhagen, tveka inte att kontakta Bygg & Markservice i Sverige AB redan idag. Vi är redo att hjälpa dig att förverkliga dina drömmars byggnadsprojekt!

Kontakt

Nyttja ROT-avdraget

när du anlitar oss för ditt projekt

Visste du om att du kan nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för flera olika bygg- och markarbeten i Bandhagen? ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger dig möjlighet att dra av upp till 30% av arbetskostnaden, dock som högst 50 000 kr per år och person. Om du vill veta mer om ROT-avdraget kan du antingen höra av dig till oss eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Våra tjänster

Markarbeten

Vi är experter inom markarbeten i Bandhagen med alla nödvändiga maskiner och specialverktyg för att säkerställa bästa möjliga arbete. Vi håller en nära kontakt med dig som kund och planerar noggrant för att uppnå de önskade resultaten. Vår högklassiga tjänst och personliga approach sätter dig som kund i första hand. Givetvis anpassar vi oss efter dina individuella behov och önskemål, oavsett om du är privatperson eller företag. Kontakta oss för att diskutera dina markarbeten, vi är redo att hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

Dränering

Letar du efter hjälp med dränering i närheten av Bandhagen? Då är vi det perfekta valet för dig! Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda noggrann och ordentlig dränering i hela Storstockholm till förmånliga priser. Vi utför fuktskydd av källarväggar och värmeisolering för att skydda ditt hus mot fukt. En effektiv dränering ger även ett bättre inomhusklimat och lägre uppvärmningskostnader. Givetvis använder vi de senaste metoderna och teknikerna för att garantera högsta möjliga kvalitet på din dränering.

Nybyggnation

Bygg & Markservice i Sverige AB är ett professionellt bygg- och renoveringsföretag som hjälper dig med allt inom renovering och nybyggnation. Vi garanterar att arbetet utförs noggrant, tidseffektivt och med högsta kvalitet. Vi använder alltid professionell utrustning och hjälper dig att välja det bästa materialet för ditt projekt. Som pålitligt byggföretag i Stockholm och dess omgivningar, strävar vi alltid efter att uppnå högsta kundnöjdhet och kvalitet. Så gör ett bra val och kontakta oss för din nybyggnation i Bandhagen!

Badrumsrenovering

Har det blivit dags för en badrumsrenovering? Då kan du vända dig till oss! Vi har stor erfarenhet av högkvalitativa badrumsrenoveringar för privatpersoner i hela Stockholmsområdet och använder oss av redskap, specialutrustning och material för att ge dig ett snyggt och funktionellt badrum. Givetvis ger vi förslag på material och utförande för att uppnå den önskade stilen. Kontakta oss idag för professionell hjälp med din badrumsrenovering i Bandhagen. Vi arbetar nära med dig som kund för att uppfylla dina individuella behov och önskemål.
Pålitliga medarbetare för markarbeten, dränering, nybyggnation och badrumsrenovering

Ett pålitligt team

Bygg & Markservice i Sverige AB är din perfekta partner för nybyggnation i Bandhagen och Storstockholm. Vi är specialiserade på dränering, mark- och anläggningsarbeten, total husrenovering och badrumsrenovering för både företagskunder och privatpersoner. Självklart erbjuder vi högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser och tar oss an allt från små projekt till stora totalentreprenader.

Vi har utvecklat effektiva arbetsmetoder för att säkerställa högsta kvalitet på våra tjänster och våra välutbildade medarbetare använder det mest lämpliga verktyget för att uppnå bästa resultat. Kontakta oss för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar. Anlita Bygg & Mark Service i Sverige AB för garanterad kvalitet och bästa resultat.

I bandhagen med omnejdn

Bygg & Markservice i Sverige AB är ett pålitligt företag med bas i Bandhagen, Stockholm. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra högkvalitativa bygg- och renoveringstjänster till kunder i hela Stockholmsområdet.

KONTAKTA OSS

Har du några frågor eller funderingar kring nybyggnation i Bandhagen? Tveka då inte att höra av dig till oss så återkommer vi så snart vi kan!

Ring

073 - 920 52 44

Mail

via formulär

Öppettider

Mån - Fre: 9:00 - 17:00