Entreprenad Bandhagen

Bygg & Markservice i Sverige AB

Vi har kunskapen och verktygen som behövs för stabila entreprenad i Bandhagen. Välkommen till oss på Bygg & Markservice i Sverige AB! Vi är ditt självklara val av firma när du behöver hjälp med markarbeten, husgrunder, och mycket mer.

Välkommen till oss!

Entreprenad i Bandhagen - Vi löser det mesta!

Letar du efter en pålitlig entreprenad i Bandhagen? Då har du kommit rätt! Hos Bygg & Markservice i Sverige AB har vi lång erfarenhet av entreprenadarbeten och är givetvis noga med att planera och utföra varje projekt enligt de riktlinjer och arbetsinstruktioner som krävs för att leverera hållbara markarbeten.

Våra skickliga medarbetare är välutbildade och har omfattande kunskap om hur man bygger villor och hus. När du samarbetar med oss så kan du vara säker på att få optimala resultat anpassade efter dina individuella önskemål. Vi arbetar flexibelt och anpassar oss efter dina specifika behov och situation.

Vi lämnar alltid dokument som ger dig en garanti på upp till 10 år på utfört arbete. Vår höga standard på kvalitet och säkerhet är något som vi alltid prioriterar, och du kan känna dig trygg och säker när du anlitar oss för arbeten inom entreprenad i Bandhagen.

Kontakta Bygg & Markservice i Sverige AB idag för att få hjälp med entreprenadarbeten i Bandhagen. Välkommen till oss! Vi ser fram emot att få höra från dig.

Kontakt
Nyttja ROT-avdraget

När du anlitar vår entreprenad i Bandhagen

Visste du om att du kan nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för flera bland annat entreprenad i Bandhagen? ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger dig möjlighet att dra av upp till 30% av arbetskostnaden, dock som högst 50 000 kr per år och person. Om du vill veta mer om ROT-avdraget kan du antingen höra av dig till oss eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

En erfaren entreprenad i Bandhagen. Vi är här för dig!

Anlita vårt team, så löser vi alla dina bygg och markproblem enkelt och smidigt. Vi har såklart våra egna maskiner vilket gör oss effektiva och pålitliga eftersom man inte behöver ringa en tredjepartner. Bygg & Markservice i Sverige AB kombinerar vår expertis och erfarenhet för att leverera hållbara resultat till våra kunder. Vi kan allt ifrån dränering, markarbeten, husgrunder, till fullskaliga entreprenadarbeten. Kontakta oss så ser vi till att uppfylla alla dina bygg- och markbehov.

Våra tjänster

Markarbeten

Vi är experter inom markarbeten i Bandhagen med alla nödvändiga maskiner och specialverktyg för att säkerställa bästa möjliga arbete. Vi håller en nära kontakt med dig som kund och planerar noggrant för att uppnå de önskade resultaten. Vår högklassiga tjänst och personliga approach sätter dig som kund i första hand. Givetvis anpassar vi oss efter dina individuella behov och önskemål, oavsett om du är privatperson eller företag. Kontakta oss för att diskutera dina markarbeten, vi är redo att hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

Dränering

Letar du efter hjälp med dränering i närheten av Bandhagen? Då är vi det perfekta valet för dig! Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda noggrann och ordentlig dränering i hela Storstockholm till förmånliga priser. Vi utför fuktskydd av källarväggar och värmeisolering för att skydda ditt hus mot fukt. En effektiv dränering ger även ett bättre inomhusklimat och lägre uppvärmningskostnader. Givetvis använder vi de senaste metoderna och teknikerna för att garantera högsta möjliga kvalitet på din dränering.

Nybyggnation

Bygg & Markservice i Sverige AB är ett professionellt bygg- och renoveringsföretag som hjälper dig med allt inom renovering och nybyggnation. Vi garanterar att arbetet utförs noggrant, tidseffektivt och med högsta kvalitet. Vi använder alltid professionell utrustning och hjälper dig att välja det bästa materialet för ditt projekt. Som pålitligt byggföretag i Stockholm och dess omgivningar, strävar vi alltid efter att uppnå högsta kundnöjdhet och kvalitet. Så gör ett bra val och kontakta oss för din nybyggnation i Bandhagen!

Badrumsrenovering

Har det blivit dags för en badrumsrenovering? Då kan du vända dig till oss! Vi har stor erfarenhet av högkvalitativa badrumsrenoveringar för privatpersoner i hela Stockholmsområdet och använder oss av redskap, specialutrustning och material för att ge dig ett snyggt och funktionellt badrum. Givetvis ger vi förslag på material och utförande för att uppnå den önskade stilen. Kontakta oss idag för professionell hjälp med din badrumsrenovering i Bandhagen. Vi arbetar nära med dig som kund för att uppfylla dina individuella behov och önskemål.
Pålitliga medarbetare för markarbeten, dränering, nybyggnation och badrumsrenovering

Om oss på Bygg & Markservice i Sverige AB

Bygg & Markservice i Sverige AB är din perfekta partner när du behöver en entreprenad i Bandhagen och Storstockholm. Vi är specialiserade på dränering, mark- och anläggningsarbeten, total husrenovering och badrumsrenovering för både företagskunder och privatpersoner. Självklart erbjuder vi högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser och tar oss an allt från små projekt till stora totalentreprenader.

Vi har utvecklat effektiva arbetsmetoder för att säkerställa högsta kvalitet på våra tjänster och våra välutbildade medarbetare använder det mest lämpliga verktyget för att uppnå bästa resultat. Kontakta oss för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar. Anlita Bygg & Mark Service i Sverige AB för garanterad kvalitet och bästa resultat.

Entreprenad i bandhagen med omnejdn

Bygg & Markservice i Sverige AB är ett pålitligt företag med bas i Bandhagen, Stockholm. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra högkvalitativa bygg- och renoveringstjänster till kunder i hela Stockholmsområdet.

KONTAKTA vår entreprenad i Bandhagen

Har du några frågor eller funderingar kring entreprenad i Bandhagen? Tveka då inte att höra av dig till oss så återkommer vi så snart vi kan!

Ring

073 - 920 52 44

Mail

via formulär

Öppettider

Mån - Fre: 9:00 - 17:00