Vill du synas här?

Stensättning Täby

Behöver du stensättning i Täby?

Ett gott intryck

Proffsig stensättning

Vår ambition är alltid att vara så tillmötesgående som möjligt gentemot våra kunder. Vi vill hjälpa dig att förverkliga din vision och dina planer. Stensättning är ett utmärkt sätt att vara kreativ på samtidigt som man skapar en härlig uteplats. Förutom stensättningens estetik så har hantverksformen även lång hållbarhet på grund utav just stenarna.

Vi har lång erfarenhet och djuplodad kompetens inom just stensättning. Hos oss får du alltid hjälp med att besvara de frågor du har när du anlitar oss för stensättning. Vi hjälper dig med allt från materialval och planering till genomförande och komplement. Vi har tidigare kunskaper av att jobba med flera olika typer av stenar vilket möjliggör ett stort urval av utseenden och utföranden.

Våra tjänster

Övriga tjänster

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig så är du välkommen att ringa eller maila oss.

Plattsättning

Vi sätter kakel och klinker efter dina önskemål.

Bygg

Du kan vända dig till oss för det mesta inom bygg.

Markarbeten

Grävning, schaktning, dränering och andra markarbeten.

Gjutning

Vi är väl bevandrade inom gjutning av t.ex. poolgrunder.

Måleri

Utvändig och invändig målning samt tapetsering.

Stensättning

Imponera på besökare med en ny uteplats eller garageuppfart.

Kostnadsförslag

Kostnadsfri offert

Pålitliga specialister

Därför ska anlita oss för stensättning

Att anlita oss för stensättning innebär att du får stensättare som är experter på stensättning och andra typer av arbeten med stenar. Dessutom gör vi vårt yttersta för att alltid ge dig den kundservice du förtjänar och vi ger alltid tips och råd för att maximera slutresultatet av ditt projekt.

Vi är verksamma i hela Stockholm men arbetar och hjälper regelbundet våra kunder runt om i Täby.

Vi erbjuder:

Experter på stenläggning

Ordentlig
kundservice

Klockrena och hållbara resultat

Kan man nyttja ROT-avdraget för stensättning?

Tyvärr så kan man inte använda ROT-avdraget för att reducera kostnaden på själva stensättningen. Däremot finns det möjlighet i vissa fall att använda ROT för reparation av vissa skador. Hör med Skatteverket vad som gäller.

Spara på kroppen, anlita ett företag

Stensättning är ett mycket krävande arbete. Mestadels för kroppen men också teknikmässigt. Det är få, om några, som själva klarar av arbetet. Ofta så tror man att det är lättare än vad det är och slutresultatet blir helt enkelt inte som man tänkt sig. Utöver själva stensättningen så är grundarbetet oerhört viktigt för att stensättning ska bli bra. Detta är också något som tar lång tid att lära sig.

Vi stöter ofta på arbeten där utförandet är tvivelaktigt och det visar sig. Inte minst till kvalitet och utseende. Anlita en professionell stensättare som har möjlighet att förverkliga dina planer.

Stensättning ökar värdet

Att sätta sten är ett utav de hantverk där man kan vara riktigt kreativ. När du anlitar vår stensättare i Täby så finns det möjlighet att utforma en unik uteplats med din alldeles egna touch. Precis som med många andra förbättringar på en egendom, så ökar självklart även stensättning värdet på ditt hus.

Vare sig du vill använda stensättning för att skapa gångvägar, murar eller uteplatser så ska du vända dig till våra stensättare i Täby.